Snabba puckar – glasprovning med Riedel i Göteborg

Favoritmarkera

Här är en inbjudan från Riedel för alla som bor eller är på plats i Göteborg tisdagen den 27 november 2012. Undertecknad  har medvetet valt att lägga upp denna blänkare för oavhängigt avsändare är en vin – och glasprovning ett ypperligt tillfälle att upptäcka hur mycket glaset gör för hur man upplever vinet, doften och smaken. Riedel är också den glastillverkare som med extremistens precision har ett unikt glas för i stort sett vilket vin man än kan tänkas dricka. Eller vilken stil av dryck du valt som det starkaste destillatet till vattnet du serverar till vinerna du dricker. Ska och måste man ha alla glas –  för nog blir det skåp-plats-brist? Ja, såklart – som alltid, prova, bedöm och välj själv.

Plats: Clarion Hotel Post, Drottninggatan 10, 111 41 Göteborg.
Datum: tisdag 27 november kl. 18.30 – 20.30.
Anmälan: info@riedelglas.se

Se hela inbjudan här .Riedelglas provning Post Hotel Goteborg

På Vingruppens hemsida kan man se vem som kan arrangera glasprovning eller på vilka mässor glasen visas upp.

 

Kommentera

 1. Tom
  24 november 2012

  Har precis läst inbjudan till Göteborg där det står att Jane är VD för Riedel i Sverige. Betyder det att Riedel GmbH betalar lönen till deras svenska VD och är Riedel även delägare i Vingruppen? Jag trodde att Vingruppen endast vara generalagenter i Sverige för Riedelglas så det är nyheter för mig att Riedel själva har tagit hand om den svenska marknaden och etablerat sig här med en VD och allt.

  • Elke Jung
   25 november 2012

   Hej Tom,
   vi har v b din fråga och återkommer så snart vi har ett svar. mvh Elke

   • Elke Jung
    25 november 2012

    Hej Tom, här är svar på din fråga: Jane Sandström är VD för Opentable AB som har agentur för Riedel i Sverige. Opentable AB ingår i Vinggruppen.

 2. Tom
  25 november 2012

  Tack Elke,

  Det var ett snabbt svar. Blev bara lite konfunderad eftersom det i inbjudan står:

  Jane Sandström, Riedels VD i Sverige

  Det uppfattar jag som att Riedel själva har en VD i Sverige.