Snart i din inbox – Vinbankens månadsbrev om dryckesnyheter

Favoritmarkera

Välkommen till Vinbankens Månadsbrev!

Vinbankens Månadsbrev kommer en gång i månaden och just nu arbetar vi igenom innehållet för augusti. Utskicket är gratis och innehåller betyg på nya drycker på Systembolaget, förslag på läckra kombinationer av mat och dryck, månadstävling med  fina priser och mycket mer.

Du kan varje månad ta del av en Topp 10-lista med tio röda plus vita viner, komplett med passande måltidsförslag. Skriv ut eller hellre, surfa in med mobilen eller plattan när du står rådvill  på Systembolaget.  

Pio3Vinbankens chefredaktör och grundare, sommelier Elke Jung, gör en djupdykning bland dryckesnyheterna och reder ut begrepp, sniffar fram de bästa vinerna den månaden, betygsätter och ger förslag på vinernas användningsområde.

Naturligtvis följer vi säsongens skiftningar och berättar om exempelvis julöl, glögg och läcker champagne till nyår.

Har du missat några inlägg på Vinbanken.se under månaden som gått får du länkar  i månadsbrevet till de mest populära inläggen från samtliga Vinbankens skribenter.

Pub

Vi hoppas du vill bli en av våra prenumeranter. Tipsa gärna släkt och vänner också!

Här kan du anmäla dig som prenumerant av Vinbankens Månadsbrev och även ta del av tidigare utskick.

Välkommen!

Lämna ett svar