vinbanken-vinstall

Kampanj på vinställ och rabatt på DUKA

Favoritmarkera

KAMPANJ PÅ VINSTÄLL. KitchenTime grundades 2010 och är ett av Sveriges ledande e-handelsbolag inom köksprodukter. Vinbankens läsare och medlemmar kan ta del av fina rabatter på DUKA samt en stor kampanj på vinställ fram till slutet av maj.

KAMPANJEN ÄR AVSLUTAD!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för KitchenTime.

Att lagra och spara vin är något Vinbanken rekommenderar och som vi tipsar om både nu och då. Det är inte heller så att det krävs en stor insats mer än tålamod. Plus att man inte tullar på förrådet. Sök gärna mer info på sidan om lagring, vinkyl eller vinskåp samt vilka viner som är lämpliga att lägga undan och som utvecklas. Några länkar är med här, bl a till senaste artikeln om röda viner lämpliga för lagring. Just nu har företaget KitchenTime fina erbjudanden på vinställ i många olika storlekar.

Hur lagrar man vin och vad ska man tänka på, tips-artikel om vinlagring.

KitchenTime är ett ungt och ambitiöst team som jobbar för att skapa Nordens bästa utbud och shoppingupplevelse inom köksprodukter på nätet.

KitchenTime har ett mycket brett och detaljerat sortiment, i dagsläget över 45 000 artiklar. Utbud sträcker sig över kategorierna matlagning, bakning, servering och utomhusmatlagning. KitchenTime erbjuder sina kunder fri frakt och öppet köp i 365 dagar.

Kampanj på vinställ

Just nu har KitchenTime kampanj på flera av sina populäraste vinställ från Traditional Wine Racks. Kampanjen gäller fram till 26e maj eller så långt lagret räcker.
Erbjudande!
Köp vinställ från Traditional Wine Racks och få 100 kr rabatt på Nordwik korkskruv. Rabatten dras i kassan.

10% rabatt på DUKA

Använd kod: DUKA10
KitchenTime: upp till 50% rabatt på “Presenttips till bröllop, examen och fest”!

stort-vinstall-vinbanken

Vinställ för en hel vägg eller del av vägg. Rymmer 64 flaskor!

Kommentera