Laddar annons
De här datumen lanseras tillfälligt sortiment på Systembolaget
11 Jan, 2022
Uppdaterad:
6 Sep, 2023

De här datumen lanseras tillfälligt sortiment på Systembolaget

Systembolagets lanseringar i det tillfälliga sortimentet brukar vara uppskattade. När viner och öl släpps i begränsad upplaga så brukar det vara högt tryck på produkterna och många som är ute efter vinerna och ölen.

En gång i veckan under stora delar av året brukar Systembolaget lansera vin och öl i sitt tillfälliga sortiment. Dessa lanseringar brukar vara eftertraktade bland såväl vin- som ölintresserade och de allra bästa dryckerna brukar gå åt snabbt. Nu står det klart vilka datum som tillfälligt sortiment på Systembolaget kommer lanseras.

Som vanligt kommer du kunna läsa utförliga recensioner av både öl och vin här hos oss på Vinbanken. Och givetvis kommer tabellen finnas med, där kommer du kunna se hur längre vinet går att lagra, hur många flaskor det finns i Sverige och vilket betyg vinet får.

Christian Stojkovic kommer stå för recensionerna, och en gång i veckan kommer vi dessutom utse ”Veckans fynd” ur det tillfälliga sortimentet. Vilket vin som blir veckans fynd kommer du kunna läsa om på våra sociala medier.

Januari

21 januari
28 januari

Februari

4 februari
11 februari
18 februari
25 februari

Mars

4 mars
11 mars
18 mars
25 mars

April

1 april
8 april
22 april
29 april

Maj

6 maj
13 maj
20 maj
27 maj

Juni

3 juni
10 juni

Efter dessa datum kommer det tillkomma ytterligare några datum för lansering i tillfälligt sortiment på Systembolaget. Givetvis kommer även Systembolagets webblanseringar finnas kvar och även de lanseras en gång i veckan.

Vi på Vinbanken kommer även recensera nyheterna i det fasta sortimentet. Dessa släpps en gång i kvartalet och om du håller utkik på vår hemsida och i sociala medier så kommer du inte missa de lanseringarna. Även när det kommer till de lokala och småskaliga lanseringarna så kommer du kunna läsa om dessa här på Vinbanken.

Här nedan kan du hitta tidigare topplistor och lanseringar i det tillfälliga sortimentet hos Systembolaget.

Läs mer: Topplistor på Vinbanken