Laddar annons
Välkomna till årets stora vinmässa - Senses Wine Fair
19 Apr, 2017
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Välkomna till årets stora vinmässa - Senses Wine Fair

VINMÄSSA. Vinbanken bjuder in läsare till Senses Wine Fairs årliga vinmässa i Stockholm den 5-6 maj. Som läsare av Vinbanken kan du köpa biljett till ett kraftigt rabatterat pris.

I år har Senses Wine Fair förlängt mässans öppettider till två dagar och som föregående år hålls arrangemanget i Münchenbryggeriet, mitt i Stockholm. På mässan kan du prova vin och champagne tillsammans med goda delikatesser och du kan träffa vinproducenter som rest till Stockholm från vindistrikt över hela världen.

Du kan tala med människorna bakom vinet, prova favoriter och som vi hoppas, upptäcka nya viner eller mat och vinkombinationer du inte kände till sedan tidigare. Du kan också prova friska sommardrinkar och få enkla tips på hur du blandar en god fördrink eller vinbål till många gäster.

Kom och mingla i en avslappnad miljö tillsammans med andra mat- och vinintresserade. Ta med vänner och familj och njut av en vinmässa utöver det vanliga och avsluta mässan tillsammans med ditt nya favoritvin på terrassen som blickar över Söder Mälarstrand – en av Stockholms finaste utsikter.

Vinmässa | Senses Wine Fair i Stockholm

När: 5-6 maj
Vart: Münchenbryggeriet – Mässhallen

Använd rabattkod VINBANKEN och betala endast 350 kr/person (ord 600 kr/person)
I biljetterpriset ingår: entré till mässan, provning av hela sortimentet, lån av provningsglas, provningsprotokoll och penna.

Biljett vinmässa

OBS! Åldersgräns 20 år

Läs mer om Senses Wine Fair, Stockholm 5-6 maj 2017


Köp biljett hos TicksterBiljett till vinmässan Senses Wine Fair köper du hos Tickster