Laddar annons
Veckans femhundring - optimismen flödar
25 Apr, 2024

Veckans femhundring - optimismen flödar

I Veckans femhundring är vi på glatt humör den här veckan. Vi är optimistiska, trots att vädret inte är på vår sida. Vi hittar fyra roliga viner. 

Förvirringen från förra veckan är som bortblåst. Visst, det finns lite frustration i luften med tanke på vädret, men vi väljer att vara positiva och se det bästa i stunden. Vi kliver in på Systembolaget med glatt humör och en orubblig optimism när det vankas Veckans femhundring. Det är ett stort leende på läpparna och tindrande ögon när vi plockar upp korgen och beger oss mot de hyllorna. Vi har siktet inställt på åtminstone ett rött, men framförallt några riktigt bra vita

Detta är veckans femhundring

Veckans femhundring är artikelserien där vi kliver in på Systembolaget med 500 kronor på fickan och handlar viner som antingen finns i det fasta sortimentet eller i det tillfälliga sortimentet. Tanken är med andra ord att du som kliver in på ett systembolag ska kunna plocka fram artikeln och få relevanta vintips varje vecka, och det är vintips som inte kostar skjortan, utan vi kommer aldrig köpa viner som ihop kostar över 500 kronor. Ofta hamnar 3-5 viner i korgen och kostnaden brukar landa på mellan 400 och 500 kronor. 

Veckans femhundring - optimismen flödar

Total kostnad denna fredag: 450 kronor