Grillad entrecote med tomatsallad

60 minuter
Enkel
14 ingredienser
Recept på en svensk grillklassiker, nämligen grillad entrecote med en härligt syrlig tomatsallad av Christopher Åström. Vintips till i form av prisbelönt Bordeauxblend från Sydafrika som passar utmärkt till grillat!
Grillad entrecote med tomatsallad
Ingredienser för 4 personer

Kött

900 g
Entrecote
4 bitar a 225 gram styck
Salt och svartpeppar

Sallad

1 st
Romansallat
Salladshuvud
2 st
Selleristjälkar
1 st
Gurka
100 ml
Majonnäs
1 tsk
Vispgrädde
1 tsk
Vitvinsvinäger
1 tsk
Olivolja
1 tsk
Dijonsenap
1 tsk
Socker

Tomater

2 st
Tomater
Stora och mogna
Extra jungfruolivolja
Basilikablad

Se hur man lagar receptet