Risotto med sparris och stekta pilgrimsmusslor

40 minuter
Medel
17 ingredienser
Recept på risotto med sparris och stekta pilgrimsmusslor. En smakrik rätt som är perfekt till våren och sommaren.
Risotto med sparris och stekta pilgrimsmusslor
Ingredienser för 4 personer

Risotto

4 dl
Risottoris
1 l
Grönsaksbuljong
1 st
Schalottenlök
1 förp
Grön sparris
(en knippe)
2 dl
Vitt vin
2 msk
Olivolja
50 g
Smör
50 g
Parmesan
(finriven)
Salt & svartpeppar

Pilgrimsmusslor

400 g
Pilgrimsmusslor
3 st
Vitlöksklyftor
1 st
Röd chili
2 msk
Olivolja
23 g
Smör
Salt & svartpeppar

Servering

1 förp
Knippe persilja
(finhackad)
Olivolja

Se hur man lagar receptet

Vintips till receptet