Bresaola med tryffel, panko och parmesan
15 minuter
Enkel
13 ingredienser
Recept på en fantastisk förrätt bestående av bresaola och tryffel. Ihop med ett pärlande rött vin höjs rätten.
Ingredienser
Ingredienser för 4 personer
300 g
Breasola
1 dl
Panko
50 g
Smör
(brynt)
10 st
Cornichons
70 g
Rucola
50 g
Parmesan
(flarn)
1 st
Citron
(zest)
Olivolja
Salt & svartpeppar
Tryffelcréme
3 dl
Créme fraiche
1 tsk
Tryffelolja
30 g
Parmesan
(finriven)
Salt & svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
300 g
Breasola
1 dl
Panko
50 g
Smör
(brynt)
10 st
Cornichons
70 g
Rucola
50 g
Parmesan
(flarn)
1 st
Citron
(zest)
Olivolja
Salt & svartpeppar
Tryffelcréme
3 dl
Créme fraiche
1 tsk
Tryffelolja
30 g
Parmesan
(finriven)
Salt & svartpeppar
Gör så här
1
Börja med att bryna smöret. Tillsätt sedan panko och låt rosta lätt. Lägg på hushållspapper och låt rinna av lite.
2
Mixa crème fraiche, parmesan, tryffelolja, salt och svartpeppar.
3
Finhacka cornichons. Servera bresaola i botten med alla tillbehör ovanpå. Ringla över olivolja, och nymalen svartpeppar. Smaklig måltid!