Laddar annons
Veckans femhundring - midsommarköpen är givna
19 Jun, 2024

Veckans femhundring - midsommarköpen är givna

Midsommarkaoset på torsdagen vill man givetvis undvika, men ibland går det inte. Vi tipsar om fyra viner för en bit under 500 kronor totalt. 

Midsommar är en av de allra största inköpshelgerna på Systembolaget och vi tar tillfället i akt att ge oss ut på inköpsrunda på torsdagen, när kaoset är som värst, för att köpa fyra viner till firandet. Det är viner som ihop kostar en bit under 500 kronor men som enligt undertecknad levererar massvis av kvalitet för pengarna i Veckans femhundring. 

Detta är veckans femhundring

Veckans femhundring är artikelserien där vi kliver in på Systembolaget med 500 kronor på fickan och handlar viner som antingen finns i det fasta sortimentet eller i det tillfälliga sortimentet. Tanken är med andra ord att du som kliver in på ett systembolag ska kunna plocka fram artikeln och få relevanta vintips varje vecka, och det är vintips som inte kostar skjortan, utan vi kommer aldrig köpa viner som ihop kostar över 500 kronor. Ofta hamnar 3-5 viner i korgen och kostnaden brukar landa på mellan 400 och 500 kronor. 

Veckans femhundring - midsommarköpen är givna

Total kostnad den här veckan: 465 kronor