Bresaola med tryffel, panko och parmesan
15 minuter
Enkel
13 ingredienser
Recept på en fantastisk förrätt bestående av bresaola och tryffel. Ihop med ett pärlande rött vin höjs rätten.
![Bresaola med tryffel, panko och parmesan](https://img.32b23e.net/vinbanken/69ae318401eb4a3a32727170ee204c21.jpg?h=480)
Ingredienser
Ingredienser för 4 personer
300 g
Breasola
1 dl
Panko
50 g
Smör
(brynt)
10 st
Cornichons
70 g
Rucola
50 g
Parmesan
(flarn)
1 st
Citron
(zest)
Olivolja
Salt & svartpeppar
Tryffelcréme
3 dl
Créme fraiche
1 tsk
Tryffelolja
30 g
Parmesan
(finriven)
Salt & svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
300 g
Breasola
1 dl
Panko
50 g
Smör
(brynt)
10 st
Cornichons
70 g
Rucola
50 g
Parmesan
(flarn)
1 st
Citron
(zest)
Olivolja
Salt & svartpeppar
Tryffelcréme
3 dl
Créme fraiche
1 tsk
Tryffelolja
30 g
Parmesan
(finriven)
Salt & svartpeppar
Gör så här
1
Börja med att bryna smöret. Tillsätt sedan panko och låt rosta lätt. Lägg på hushållspapper och låt rinna av lite.
2
Mixa crème fraiche, parmesan, tryffelolja, salt och svartpeppar.
3
Finhacka cornichons. Servera bresaola i botten med alla tillbehör ovanpå. Ringla över olivolja, och nymalen svartpeppar. Smaklig måltid!