Caesarwrap med kyckling och krutonger

30 minuter
Enkel
22 ingredienser
En vanlig caesarwrap med smakrik kyckling, krispig sallad och en smakrik dressing tillsammans med ett tortillabröd och krutonger gör en riktigt god måltid.
Caesarwrap med kyckling och krutonger
Ingredienser för 4 personer

Kyckling

500 g
Kycklinglårfilé
3 msk
Olivolja
2 msk
Paprikapulver
1 msk
Vitlökspulver
Salt och svartpeppar

Caesardressing

1 st
Äggula
1 st
Vitlöksklyfta
1 tsk
Dijonsenap
1 tsk
Sardellcréme
alt finhackade sardeller
1.5 dl
Neutral olja
1 dl
Finriven parmesan
1 tsk
Worcestershiresås
Salt och svartpeppar

Krutonger

4 st
Skivor bröd
1 st
Vitlöksklyfta
2 msk
Olivolja
Salt och svartpeppar

Servering

1 st
Romansallad
2 st
Tomater
1 st
Rödlök
4 st
Tortillabröd
Finriven parmesan

Se hur man lagar receptet

Vintips till receptet

  • Mulderbosch  Rosé

    Mulderbosch Rosé

    2023
    sydafrikaSydafrika
    750 ml
    12.5%

    Rosé till den här rätten? Japp! Rosé till mat? Japp! Underskatta inte rosé som ett matvin. Det fyller ett mycket högre syfte än att bara drickas på uteserveringar till våren och sommaren. I det här fallet väljer vi Mulderbosch rosé som har såväl en ung och intensiv bärighet som en frisk och fin syra. Det är mycket smultron, skogshallon, rivet apelsinskal, färska örter och grapefrukt. Väldigt snyggt paketerat och matvänligt ihop med de småfeta inslagen i rätten.