Dessert till nyår - chokladkräm med kaffelikör

90 minuter
Medel
9 ingredienser
Till dessert på nyår bjuds vi på chokladkräm med kaffelikör, italienska cantucciniskorpor och färska bär. Smaklig måltid.
Dessert till nyår - chokladkräm med kaffelikör
Ingredienser för 4 personer

Chokladkräm

250 g
Mascarpone
0.5 dl
Sprezzo kaffelikör
3 msk
Florsocker
3 msk
Kakao
0.5 msk
Vaniljpulver

Servering

10 st
Cantucciniskorpor
1 förp
Blåbär
(ask)
1 förp
Hallon
(ask)
1 msk
Florsocker

Se hur man lagar receptet

Vintips till receptet

  • Sprezzo Coffee Liqueur

    Sprezzo Coffee Liqueur

    italienItalien
    500 ml
    25%

    Till nyår gillar jag att hålla efterrätten enkel men smakrik. Denna chokladkräm är fyllig men väldigt len, tillsammans med Sprezzo kaffelikör får du en mjuk kaffesmak som passar perfekt efter en god middag.

    164 kr