Hemmagjord kebab i pitabröd

30 minuter
Enkel
21 ingredienser
Kebab i alla olika former förknippas oftast med snabbmat, men den går även att göra så god på egen hand. Idag gör jag min utomhus på en stekhäll med det går självklart att göra i vanlig stekpanna också. Jag rekommenderar entrecote som kött men funkar även med lövbiff.
Hemmagjord kebab i pitabröd
Ingredienser för 4 personer

Kebab

800 g
Entrecote
2 msk
Olivolja
1 msk
Spiskummin
2 tsk
Paprikapulver
1 tsk
Vitlökspulver
1 tsk
Oregano
1 tsk
Timjan
1 tsk
Kanel
1 tsk
Chilipulver
Salt och svartpeppar

Vitlöksyoghurt

3 dl
Grekisk yoghurt
3
Vitlöksklyftor
1 msk
Honung
Salt och svartpeppar

Servering

1 st
Gurka
1 st
Romansallad
1 st
Rödlök
150 g
Små tomater
4 st
Pitabröd
Chilimajonnäs
Feferoni

Se hur man lagar receptet

Vintips till receptet