Smörrebröd med spätta, remouladsås och räkor

30 minuter
Enkel
21 ingredienser
Recept på smörrebröd som vi toppar med en frasig spättafilé, remouladsås med smak av curry och rejält med färska räkor på toppen.
Smörrebröd med spätta, remouladsås och räkor
Ingredienser för 4 personer

Fisk

4 st
Spättafiléer
2 st
Ägg
2 dl
Mjöl
3 dl
Panko
Rapsolja
Salt och svartpeppar

Remouladsås

250 g
Saltgurkor
2 st
Äggulor
1 tsk
Dijonsenap
1 msk
Rödvinsvinäger
3 dl
Rapsolja
2 msk
Curry
1 msk
Honung
Salt och svartpeppar

Servering

4 st
Danskt rågbröd
Skivor
1 st
Rödlök
280 g
Räkor
1 kruka
Dill
100 g
Kapris
20 g
Gräslök
Smör

Se hur man lagar receptet