Laddar annons
Allt du behöver inför julen 2022 – alla tips samlade
15 Dec, 2022
Uppdaterad:
6 Sep, 2023

Allt du behöver inför julen 2022 – alla tips samlade

Vilken är egentligen årets bästa glögg? Hur smakar den bästa julölen? Vilken vinlåda ska jag köpa i julklapp? Vi har skrivit en hel del artiklar inför julen 2022 och nu har vi samlat alla dessa i en artikel, så att du enkelt och smidigt kan få allt du behöver inför julen.

Det är inte alltid lätt att navigera sig i maten och dryckens väg inför högtiderna. Framförallt julen hör till en av de högtider där det stressas som mest. Man ska hinna med allt inför det stora firandet julen 2022. När det kommer till drycken så vill vi vara en hjälpande hand. Genom våra artiklar som vi skrivit de senaste veckorna, där vi bland annat utsett årets glögg 2022, bästa julölen 2022 och gett tips på julklappar i form av en vinlåda som passar som present.

När det kommer till själva maten och vilka viner man ska dricka så har vi även där skrivit en hel del artiklar om viner som passar till julbordet och till den klassiska julmaten. Därför tipsar vi även om dessa artiklar i den här samlingsartikeln.

Allt du behöver inför julen 2022 – alla tips samlade

Årets glögg 2022

När det kommer till alla artiklar som vi skriver under ett år så är våra topplistor några av de absolut mest populära om man ser till antalet läsare. Just artikeln Årets glögg 2022 är en av de artiklar som är allra mest uppskattade. Vi har gått igenom väldigt många olika typer av glögg och hittat våra personliga favoriter.

Bästa alkoholfria glöggen 2022

Även när det kommer till de alkoholfria alternativen så har vi tagit fram våra favoriter i den kategorin.

Bästa julölen 2022

Julöl är också något som är uppskattat inför högtiderna. Därför har Robert Lagerström gått igenom sina favoriter som finns i det fasta sortimentet i stora delar av landet.

Vinlåda som present – tre trälådor som passar i julklapp

Om man är sugen på att ge bort vin i julklapp så är en snygg trälåda definitivt ett bra alternativ. Inte bara tack vare innehållet utan även för den snygga designen. Här har vi samlat tre trälådor med riktigt bra innehåll som vi tror många skulle önska att de fick i julklapp.

Bästa röda boxen 2022

Inför julen är det kanske många som vill köpa riktigt bra röda boxviner då de passar bra när man är en hel del människor samlade. Elke Jung har hittat sina favoriter och tipsar om dem i den här artikeln.

Vin till julbordet – våra bästa tips

När det kommer till vilka viner som passar på julbordet så har vi redan skrivit en samlingsartikel, och den hittar du här.