Laddar annons
Drink till nyår 2023 – tips på tre nyårsdrinkar
19 Dec, 2023

Drink till nyår 2023 – tips på tre nyårsdrinkar

Nyårsfirandet närmar sig med stormsteg och redan nu planerar du kanske inför både middagen och drinkarna som ska serveras när gästerna anländer. Här bjuder vi på de tre trendigaste och bästa nyårsdrinkarna till firandet 2023. 

Lyxiga och goda drinkar hör nästan till nyårsfirandet lika mycket som bubblet som ska poppas vid tolvslaget. Men vilka drinkar ska man egentligen bjuda på när det vankas nyårsfirande 2023? Vi har spånat och hittat några drinkval som skulle fungera alldeles utmärkt när du ska servera en drink till nyår 2023. Detta är trendiga nyårsdrinkar som enligt oss kommer passa utmärkt vid olika tillfällen i samband med nyårsfirandet. 

Drink till nyår 2023 – tips på tre nyårsdrinkar

Jungle Bird

När gästerna anländer så ska den här drinken vänta på dem. Det är en drink som består av mörk rom i kombination med campari. Drinken kommer ge dig härliga tropiska inslag av ananasjuicen och den mörka romen, men även fräscha inslag i form av limejuicen som kommer höja syran. En fräsch men väldigt smakrik drink som bjuder på en fin kombination av smaker. Detta är en perfekt startdrink på kvällen om du inte vill bjuda på en French 75 eller annan bubbelfokuserad drink när gästerna anländer. 

La Clementina

Nu närmar det sig tolvslaget och du känner att det är dags att servera en bubbeldrink, men du har tröttnat på de klassiska drinkarna. Därför kommer du överraska gästerna med La Clementina, en fruktig, örtig och fräsch bubbeldrink som kommer ta festdeltagarna med storm. 

New York Sour

Tolvslaget har passerat och alla gästerna har gett sig in i värmen igen, och då står du där och blandar drinker igen. Den här gången satsar du på en klassiker med en liten twist. Det är en whisky sour som du toppar med rödvin, vilket ger drinken en snygg färg men även en otroligt god smak.