Laddar annons
23 Feb, 2010
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Långbro goes Portugal med Sandra Tavares da Silva

Kan bara inte låta bli att berätta om detta tillfälle. Det är fortfarande inte så vanligt att vinproducnterna bjuder in för middag och vinprovning på restaurang. Att det är ett bra sätt att lära känna personen bakom vinerna som att få prova mat och vin i kombination är utan tvekan helt sant. Tisdagen den 16:e mars har du möjlighet att träffa portugisiska Sandra Tavares da Silva och prova hennes viner från Quinta de Chocapalha och kultförklarade Wine & Soul i norra Portugal.

Till de utvalda vinerna serveras Långbro Värdshus en specailkomponerad 4-rätters meny. Välkomna till en avslappnad kväll med härliga viner och god mat. Menyn 575 kr Vinpaket(8 viner) 420 kr. Anmälan görs direkt till Långbro Värdshus
på telefon 08 – 646 00 50, senast den 12 mars.

Och visste ni att på Långbro arbetar Bodil Andersson, sommelieren som tagit den svenska snapsen till sitt hjärta och därmed är Sveriges första snapssommelier, specialist på våra kryddade brännvin. Tyvärr är varumärket Reimersholm och snapsarna som finns under namnet inte längre i svensk ägo. Nu har hela det svenska dryckes-kulturarvet flyttat bort från vårt land. Reimersholm såldes med bl a Renat i veckan som var till det finländska bolaget Altia Corporation.