Laddar annons
Veckans femhundring - viner som passar i examenstider
14 Jun, 2024

Veckans femhundring - viner som passar i examenstider

I Veckans femhundring den här veckan gör vi något så speciellt som att köpa med oss viner som funkar både som gå bort-presenter men även när man ska ta med sig något till festligheter. 

I dessa tider när det är massvis av studentfiranden och examensmottagningar så duggar inbjudningarna till diverse fester tätt. Ibland vill man ta med sig något för att ge bort till värdparet, och ibland vill man till och med ge bort något till den som tagit examen. Men det är inte alltid som man vill lägga väldigt stora summor på dessa viner, framförallt inte om man går på flera mottagningar inom kort tid. Därför kommer vi den här veckan i Veckans femhundring tipsa om tre viner som är snygga, fräscha och framförallt bra gå bort-presenter till humana priser. 

Detta är veckans femhundring

Veckans femhundring är artikelserien där vi kliver in på Systembolaget med 500 kronor på fickan och handlar viner som antingen finns i det fasta sortimentet eller i det tillfälliga sortimentet. Tanken är med andra ord att du som kliver in på ett systembolag ska kunna plocka fram artikeln och få relevanta vintips varje vecka, och det är vintips som inte kostar skjortan, utan vi kommer aldrig köpa viner som ihop kostar över 500 kronor. Ofta hamnar 3-5 viner i korgen och kostnaden brukar landa på mellan 400 och 500 kronor. 

Veckans femhundring - viner som passar i examenstider

Total kostnad den här veckan: 473 kronor