Laddar annons
Vinbankens tips inför julen 2021
13 Dec, 2021
Uppdaterad:
6 Sep, 2023

Vinbankens tips inför julen 2021

Julen närmar sig med stormsteg och du som läsare har kunnat läsa recensioner om allt från glögg till julöl den senaste tiden. Därför har vi nu samlat alla artiklar kopplade till julen på ett och samma ställe.

Årets glögg, årets julöl, årets julakvavit och mycket annat. De senaste veckorna har väldigt mycket handlat om det som komma skall, nämligen julen 2021. Vi har testat, recenserat, skrivit och publicerat en hel del artiklar kopplade till julen.

Du som läsare har kanske snappat upp en eller flera av dessa artiklar, men för att underlätta ännu mer för dig så har vi nu samlat samtliga artiklar kopplade till julen 2021 på ett och samma ställe.

Inför julen 2021

Här kan du nu läsa om allt från vilken som är den bästa glöggen till vilken julakvavit man ska ha på julbordet. Nedan kan du även läsa tips på hur du gör din egen glögg och hur unik Blossas första årgångsglögg från 03 är.

Årets glögg 2021

Elke Jung sammanställde årets glögg. I sortimentet fanns allt från de stora jättarna till de mindre gårdstillverkarna som i år utmanade på allvar.

Årets julöl 2021

Återigen sammanställde Elke Jung de olika julölen som nått Systembolagets hyllor. Och även i det här fallet fanns det en hel del mindre tillverkare som tog chansen och utmanade de stora bryggerierna.

Årets julakvavit och andra starka 2021

Julen handlar inte enbart om glögg och julöl, utan det finns andra drycker som vissa föredrar. Elke Jung stod för recensionen av årets julakvavit och andra starka drycker.

Så gör du din egen glögg

Vi fick även ta del av ett tips på hur man gör sin egen glögg, om man nu skulle bli sugen på att skapa en helt egen variant av den populära juldrycken.

Vad är glögg?

På tal om glögg så skrev vi även en artikel om traditionen kring glögg och varifrån den kommer.