Laddar annons
Vinoro Gruppen lanserar nya Vinbanken
3 Oct, 2023

Vinoro Gruppen lanserar nya Vinbanken

Vinoro Gruppen, som är en ledande aktör inom den svenska vinbranschen, kan med stolthet meddela att man nu lanserar en ny och uppgraderad version av nyhetssajten Vinbanken.se.

År 1998 grundades Vinbanken.se av Elke Jung och ända sedan dess har nyhetssajten varit en pålitlig källa för oberoende recensioner av vin, öl och sprit på den svenska marknaden. Nu tar vi steget in i framtiden genom att lansera en helt ny och modern design på hemsidan, där fokus är att erbjuda läsarna en enkel, användarvänlig och informativ plattform. På plattformen kommer man även fortsättningsvis få vininsikter, de senaste nyheterna, recensioner, topplistor, vinkunskap och djupgående reportage. 

– Vi har sett att intresset för vin bara blir större och större för varje år, och allt fler letar sig in på Vinbanken.se då de uppskattar innehållet som våra skribenter skapar. Därför är det oerhört kul att vi nu kan lansera den här moderna hemsidan som förhoppningsvis kommer höja användarupplevelsen ännu mer och få fler att ta del av våra nyheter och vintips, säger Niklas Karlsson som är vd för Vinoro Gruppen. 

Helt oberoende hemsida

Med det allt större intresset för vin i Sverige de senaste åren, finns det även en större efterfrågan på en pålitlig och oberoende nyhetssajt där man kan få relevanta tips, nyheter och kunskap kring vin. Vinbanken.se är nu landets främsta nyhetssajt och kunskapsbank för alla vinälskare.

Alla recensioner, omdömen och tips som publiceras på Vinbanken är ett resultat av de många provningar som våra dedikerade skribenter genomför varje vecka.

– Vi är självklart stolta över att vara helt oberoende då vi alltid strävar efter att ge de bästa vinrekommendationerna från Systembolagets olika sortiment, samt från näthandel och direkt från producenter. Vi publicerar över 400 artiklar varje år på Vinbanken tack vare våra skribenter, och vi är givetvis stolta över att vi har läsarnas förtroende och uppskattning, fortsätter Niklas Karlsson. 

Flera nya artikelserier

Bland de många nyheterna som vi kunnat lansera i artikelform de senaste åren hittar vi uppskattade artikelserier som “Bäst i test” där vinskribenten Christian Stojkovic recenserar viner i beställningssortimentet. Vi hittar även “Veckans femhundring” där Jozo Glavas plockar upp varukorgen och ger sig in på Systembolaget med 500 kronor för att hitta ett antal viner i det fasta sortimentet. Dessutom har vi utökat antalet djupgående reportage, renodlade branschnyheter och mat- och vintips. Vi fortsätter även framöver att recensera och bevaka relevanta nyheter inom öl och sprit. 

– Vi är övertygade om att den uppgraderade versionen av Vinbanken kommer revolutionera hur vinentusiaster får tillgång till kvalitativt och trovärdigt innehåll om vin, öl och sprit. Vi är stolta över att kunna erbjuda en plattform som förenklar och berikar konsumenternas vinupplevelse, avslutar Niklas Karlsson. 

Om du har synpunkter, feedback eller önskemål kopplat till den nya hemsidan, vänligen mejla till [email protected]