Laddar annons
Bokrecension | Middag på 15 minuter
6 Apr, 2019
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Bokrecension | Middag på 15 minuter

BOKRECENSION. Gott och vällagat för hela familjen. Middag på 15 minuter av författaren Maria Zihammou är kokboken som slår hål på myten att bra mat kräver mycket tid.

Med ny inspiration och smarta tips får läsaren verktyg att laga en middag från grunden, på kort tid. Nyckeln är välfungerande recept, få råvaror och smarta tillagningssätt - som att koka pastan i samma kastrull som broccolin.

Maria Zihammou tipsar om varorna du kan fylla på med hemma för att alltid vara redo eller hur du kan göra för att snabba upp tillagningen. Att träna ger färdighet och om man inte lyckas sätta middagen på bordet inom 15 minuter på första försöket garanterat Maria att alla kan lära sig. Vi måste provlaga och träna upp oss helt enkelt.

Bilderna i boken är härliga och det är på många rätter, såser, tillbehör och uppläggningar. Man blir hungrig - och vem vill inte kunna laga en hälsosam middag till familjen på 15 minuter. Check på det!

bokrecension-middag-pa-15-minuter-maria-zihammou-vinbanken

BOKRECENSION | Middag på 15 minuter, gott och vällagat för hela familjen

Författare: Maria Zihammou
Foto Stefan Edetoft
Bokförlaget Semic
ISBN: 979-91-552-6614-1

Vinbanken gillar kokboken. Recepten är enkla, rätterna färgsprakande och hälsosamma och middagen får en extra skjuts av matglädje.

BETYG: 4 av 5