Bokrecension | 52 helger - smaker för årets alla tillfällen
En kokbok som inte går ur tiden är Louise Johanssons, 52 helger, smaker för årets alla tillfällen.
52 helger - mat för årets alla tillfällen. Boken gavs ut redan 2013 vilket inte spelar någon som helst roll. Vissa böcker, och kokböcker återkommer man till och blir med tiden en del av de självklara. Så är det hemma hos mig. Sök boken på bibliotek eller vänd er direkt till förlaget Bonnier Fakta.
Ett av undertecknads favoritrecept ur boken är den lyxiga fisk- och skaldjursgrytan som Louise gett namnet Sandefjord.
BOKRECENSION | 52 helger - smaker för årets alla tillfällen
Förlag: Bonnier Fakta
Författare: Louise Johansson
Foto: Stefan Edetoft
ISBN: 978 91 7424 336 9
Cirkapris:
Betyg och motivering: 5 av 5.Fantastiskt goda och lättlagade recept. Full poäng är närapå i underkant. Gillar speciellt att boken följer året, dess högtider och vilka råvaror som är i säsong.
FLER BOKRECENSIONER, KOKBÖCKER OCH VINBÖCKER.
Om författaren
LOUISE JOHANSSON har den välbesökta matbloggen Taste by Louise. Efter succén med Sveriges Mästerkock då hon vann titeln i den första omgången har hon varit flitig föredragshållare. Louise kan man anlita vid event, för gästspel i tv, på olika restauranger eller liknande uppdrag.
Den andra boken Louise skrivit heter Taste by Louise.