Laddar annons
Dagens Vintips - Org de Rac Reserve Merlot 2014
5 Sep, 2018

Dagens Vintips - Org de Rac Reserve Merlot 2014

RÖTT VIN. Dagens vintips med ett bordeauxliknande rött vin fast ursprung Sydafrika. Org de Rac Reserve Merlot 2014 har vad vi menar det som vi tror vinvänner gillar, bland annat inslag av tobak.

Snyggt rött vin från ekologiskt certifierade vingården Org de Rac i Swartland, Sydafrika. Listad i BS (beställningssortimentet).

Org de Rac Reserve Merlot 2014 (75302), Sydafrika, 161 kr. BS

Druvor: Merlot
Betyg: 4

Passar till

Fest med vinvänner eller när du själv vill förgylla din måltid. Det är ett snyggare vinval och passar utmärkt till kötträtter, även om både vegetarianer och fiskvänner kan få till kombinationen till vinet med hjälp av lök, knaperstekt fläsk, svamp och rödvinsås.

RECEPT

https://vinbanken.se/2014/09/08/mandagsmatchen-org-de-rac-merlot-2011-till-viltgryta/

Relaterade inlägg

https://vinbanken.se/2018/06/16/org-de-rac-eko-certifierade-viner-fran-sydafrika/

DIREKT TILL DAGENS VINTIPS

Dagens Vintips med Vinbanken

En film varje dag, 365 dagar om året som inspiration när du söker vin och matidéer för goda kombinationer. Vinerna presenteras med förslag på mat som passar till eller som ett tips för en serveringssituation, hela vägen från mingel till mys och filmkväll.

Vinbanken lyfter fram viner ur hela sortimentet, ordinarie eller i beställningen (BS). Vi kan också tipsa om nya viner från de exklusiva lanseringarna eller om drycker vi inte provat på länge.

Med Dagens Vintips blir Vinbankens recensioner tillgängliga på ett enkelt sätt, 365 dagar om året.