Laddar annons
Tips på tre vinkylar som inte spränger budgeten
10 Jun, 2023
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Tips på tre vinkylar som inte spränger budgeten

Att köpa en vinkyl är alltid en dyr investering, oavsett om man väljer en dyr eller billigare variant. Men om du är intresserad av att köpa en vinkyl som inte spränger budgeten totalt, kan det ändå vara svårt att navigera i djungeln av alternativ på marknaden. Därför har vi sammanställt tips på tre vinkylar som inte bara är prisvärda, utan också har bra funktioner och design. Med dessa kylar kan du förvara din vinsamling på rätt temperatur och skydda den från skadliga element utan att behöva betala en förmögenhet. Nedan följer en lista över tre prisvärda alternativ:

 

mQuvée - WineExpert 66 Fullglass Black - 10 995 kr

En av de bästa vinkylarna som inte kostar en förmögenhet. Denna vinkyl har två temperaturzoner och plats för 66 flaskor. Med funktioner som en UV-skyddad glasdörr, låsbar dörr och trähyllor på räls får du både stabilitet och stil. Hyllorna är utdragbara och på räls, vilket ger en väldigt exklusiv känsla. Den styrs med äkta knappar och inställningarna har en digital skärm för enkel användning. WineExpert 66 har också Smart Temperature kontrollsystem, vilket hjälper dig att minska energiförbrukningen genom att stänga av en av temperaturzonerna när den inte används. I den övre, kallare, zonen får man plats med tjockare flaskor än Bordeaux - så Champagne-liknande flaskor passar fint! Ge dina favoritviner den perfekta förvaringen med WineExpert 66 - en prisvärd, snygg och effektiv vinkyl för entusiaster utan att behöva tömma hela bankkontot!

Kan beställas här>>>

 

Caso WineChef Pro 40 - 12 859 kr!

Denna prisvärda vinkyl rymmer 40 flaskor och även den har två temperaturzoner. En imponerande funktion hos WineChef Pro 40 är dess Wi-Fi Smart Control. Med Caso WineControl-appen kan du enkelt övervaka och styra ditt vinkylskåp från din smartphone eller surfplatta. Appen ger dig full kontroll över temperaturen och andra inställningar, vilket gör det enkelt att anpassa förvaringen efter dina specifika vinbehov. Dessutom får du snabb felrapportering direkt till appen, så att du kan agera omedelbart om det skulle uppstå några problem.

Kan beställas här>>>

 

Thermex Winemex 40 - 13 735 k!

Winemex 40 har en kapacitet på 40 flaskor och erbjuder generöst med utrymme för att förvara din vinsamling. Den är utrustad med avancerad kylteknik som håller en jämn och optimal temperatur, vilket bidrar till att bevara smak, kvalitet och arom i varje flaska. Den har en intuitiv digital display där man enkelt kan ställa in och övervaka temperaturen på ett bra sätt. Med sina justerbara hyllor får du flexibilitet att anpassa förvaringen efter olika flaskstorlekar och behov.

Kan beställas här>>>

 

Dessa vinkylar är alla mycket prisvärda och erbjuder olika funktioner och fördelar beroende på dina behov och budget. Med en av dessa vinkylar kan du njuta av ditt vin på rätt temperatur och förvaras på ett säkert sätt utan att behöva betala en förmögenhet.

Denna artikel är en sponsrad artikel i samarbete med vinkylen.se.