Laddar annons
Expedition Carmenère - Vinet för sommarens äventyr och grillfester
23 May, 2023
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Expedition Carmenère - Vinet för sommarens äventyr och grillfester

Sommaren är runt hörnet och planeringen inför den varma årstidens spännande äventyr och utflykter är i full gång. Oavsett om du planerar att vara i skärgården, i sommarstugan, på en picknick i parken eller något annat sommaräventyr, så är det alltid trevligt att kunna ha med sig ett vin av hög kvalitet på ett enkelt och smidigt sätt. Och det bästa av allt vore om vinet passar utmärkt både som sällskapsvin och till god mat.

Även om en klassisk glasflaska har sin charm så kan det vara krångligt, tungt och lite otympligt att ha med sig den på till exempel båten eller picknicken. Olyckan är ibland framme och man står där med en krossad flaska på sämsta tänkbara plats. Vid dessa tillfällen är en hållbar och miljövänlig PET-flaska räddaren i nöden. 

Då passar Expedition Carmenère alldeles utmärkt. Det är ett fruktigt, fylligt och matvänligt vin i en smidig PET-flaska som är som gjort för sommarens äventyr och utflykter.

Hitta vinet här >>>

Den praktiska flaskan gör att vinet är enkelt att ta med sig vid alla möjliga sammanhang, oavsett om det är ut i skärgården, ut i sommarstugan eller till trädgårdsfesten med vännerna. Och du behöver aldrig vara orolig för att flaskan ska gå sönder. Tänd grillen, häll upp ett glas Expedition Carmenère och njut av att den svenska sommaren är här.

Det är dock inte enbart den smidiga förpackningen som gör vinet speciellt. Vinet är dessutom gjort på den chilenska nationaldruvan carmenère som ursprungligen kommer från Bordeaux i Frankrike (importerad under tidigt 1830-tal). Druvan får nu allt mer uppmärksamhet världen över för de prisvärda och matvänliga vinerna man får ut av den.

Vinet bjuder på en härlig sydamerikansk fruktighet, en fin fyllighet och en påtaglig syra som gör att det passar perfekt till grillen men även som ett fräscht sällskapsvin. Satsa gärna på en bit grillat kött med en läcker, syrlig sallad till

Hitta vinet i en butik nära dig >>>

Det går inte att göra något annat än att beskriva Expedition Carmenère som ett prisvärt, smidigt och matvänligt vin som är gjort för sommarens äventyr. Här kan du hitta eller beställa vinet och därmed uppleva en äkta smak av den chilenska nationaldruvan carmenère i en praktisk PET-flaska.