Laddar annons
Veckans femhundring - doften av grillat sprider sig
4 Jul, 2024

Veckans femhundring - doften av grillat sprider sig

I Veckans femhundring den här veckan så känner vi hur doften av grillat sprider sig, och vi lägger ner fyra grillviner i korgen. 

Egentligen gillar vi inte uttrycket grillviner allt för mycket. För ett vin ska egentligen inte klassas som grillvin, utan det passar till så oerhört mycket mer än bara till grillen. Men om vi ska välja ett antal viner specifikt till grillen så måste vi ju klassa dessa som grillviner, och det är exakt det vi gör i veckans femhundring den här veckan. Vi hittar fyra prisvärda grillviner som åker ner i korgen, och vi blir drygt 500 kronor fattigare. 

Detta är veckans femhundring

Veckans femhundring är artikelserien där vi kliver in på Systembolaget med 500 kronor på fickan och handlar viner som antingen finns i det fasta sortimentet eller i det tillfälliga sortimentet. Tanken är med andra ord att du som kliver in på ett systembolag ska kunna plocka fram artikeln och få relevanta vintips varje vecka, och det är vintips som inte kostar skjortan, utan vi kommer aldrig köpa viner som ihop kostar över 500 kronor. Ofta hamnar 3-5 viner i korgen och kostnaden brukar landa på mellan 400 och 500 kronor. 

Veckans femhundring - doften av grillat sprider sig

Total kostnad den här veckan: 436 kronor