Laddar annons
Veckans femhundring - äntligen vår!
3 May, 2024

Veckans femhundring - äntligen vår!

I veckans femhundring den här veckan firar vi att solen äntligen kikat fram och att vi kan börja röra oss mot rosévinshyllorna igen. 

I veckans femhundring den här veckan så firar vi in våren som så många andra redan gjort tidigare i veckan. Vi gör det genom att leta reda på några krispiga, härliga, våriga och alldeles utmärkta vita viner, samt ett rosévin som lanserats i en stor upplaga i det tillfälliga sortimentet. Med andra ord är det ett alldeles utmärkt tillfälle för oss att fira in våren rejält. 

Detta är veckans femhundring

Veckans femhundring är artikelserien där vi kliver in på Systembolaget med 500 kronor på fickan och handlar viner som antingen finns i det fasta sortimentet eller i det tillfälliga sortimentet. Tanken är med andra ord att du som kliver in på ett systembolag ska kunna plocka fram artikeln och få relevanta vintips varje vecka, och det är vintips som inte kostar skjortan, utan vi kommer aldrig köpa viner som ihop kostar över 500 kronor. Ofta hamnar 3-5 viner i korgen och kostnaden brukar landa på mellan 400 och 500 kronor. 

Veckans femhundring - äntligen vår!

Total kostnad denna fredag: 467 kronor