Laddar annons
Veckans femhundring - dags att svalka sig
27 Jun, 2024

Veckans femhundring - dags att svalka sig

Uppfriskande, fräscha, friska och fruktiga. Det är kriteriet för att hamna i korgen den här veckan i Veckans femhundring. 

I Veckans femhundring ger vi oss den här veckan in i butiken med svetten smårinnandes nerför pannan. Värmen har tagit ett stenhårt grepp om landet och vi känner att vi är ute efter några svalkande viner. Grillvinerna är som bortblåsta utan nu är det vitt, friskt, fräscht och läskande för hela slanten. Tro det eller ej, men vi hittar faktiskt fyra riktigt bra viner som lever upp till svalkande krav. 

Detta är veckans femhundring

Veckans femhundring är artikelserien där vi kliver in på Systembolaget med 500 kronor på fickan och handlar viner som antingen finns i det fasta sortimentet eller i det tillfälliga sortimentet. Tanken är med andra ord att du som kliver in på ett systembolag ska kunna plocka fram artikeln och få relevanta vintips varje vecka, och det är vintips som inte kostar skjortan, utan vi kommer aldrig köpa viner som ihop kostar över 500 kronor. Ofta hamnar 3-5 viner i korgen och kostnaden brukar landa på mellan 400 och 500 kronor. 

Veckans femhundring - dags att svalka sig

Total kostnad den här veckan: 422 kronor