Laddar annons
Veckans femhundring - när förvirringen slår till
18 Apr, 2024

Veckans femhundring - när förvirringen slår till

Alla kan nog känna igen sig i den där förvirringen på fredag när du står där på Systembolaget och inte vet vad du ska köpa. Just den går vi igenom i veckans femhundring. 

Vi alla har nog någon gång stått där med en svart korg i handen efter att som vanligt ha klivit in på Systembolaget, och sen kommit på oss själva med att vi inte vet vad vi gör där. Det är en förvirring som uppstår och vi vet inte vad vi ska leta efter. Vi har helt enkelt gått in i butiken för att vi alltid gör det på fredagar, utan att egentligen vet avd vi behöver i vinväg. Just det scenariot går vi igenom i Veckans femhundring där vi är lite förvirrade, men ändå kommer vi ut därifrån med tre bra viner för under 500 kronor totalt. 

Detta är veckans femhundring

Veckans femhundring är artikelserien där vi kliver in på Systembolaget med 500 kronor på fickan och handlar viner som antingen finns i det fasta sortimentet eller i det tillfälliga sortimentet. Tanken är med andra ord att du som kliver in på ett systembolag ska kunna plocka fram artikeln och få relevanta vintips varje vecka, och det är vintips som inte kostar skjortan, utan vi kommer aldrig köpa viner som ihop kostar över 500 kronor. Ofta hamnar 3-5 viner i korgen och kostnaden brukar landa på mellan 400 och 500 kronor. 

Veckans femhundring - när förvirringen slår till

Total kostnad denna fredag: 447 kronor