Laddar annons
Vin till smördegssnurror
30 Sep, 2019
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Vin till smördegssnurror

Vin till smördegssnurror Àr mousserande och gÀrna en prosecco om tillfÀllet Àr mingligt, festligt. Vi har hittat en Àrlig, bussig prosecco i ordinarie sortimentet.

Snabbt och gott! Servera pÄ buffé, som drinktilltugg eller som "nÄgot litet" att knapra pÄ. GÀrna till ett glas bubbel som en prosecco. Okomplicerat Àr bÀst!

GÄ hit för fler recept pÄ drinktilltugg och smÄrÀtter!

Prosecco Pizzolato (7870)

La Cantina Pizzolato, Prosecco Italien, 95 kr
Druvor: Glera
Fruktig och lÀtt blommig smak. Trevlig prosecco som fungerar utmÀrkt tillsammanas med vÀnner och snacks.
Betyg: 3

RECEPT | Smördegssnurror

16 stycken

1 ark fryst smördeg som tinat
0,5 dl riven ost
2 msk riven parmesan
lite finhackad persilja

Gör sÄ hÀr

1. SÀtt ugnen pÄ 225 grader.

2. Kavla ut smördegsarket till ca 20x16 cm. Strö riven ost och riven parmesan över smördegen. Rulla ihop frÄn kortsidan och skÀr i centimetertjocka skivor.

3. LÀgg pÄ en plÄt med bakplÄtspapper och grÀdda 1 5-7 minuter sÄ att de blir gyllenbruna.

4. Strö över lite persilja.

Recept och bild ur kokboken vi gillar just nu, "Vegofest med SlottstrÀdgÄrden Ulriksdal". HÀr kan ni lÀsa recensionen.