Laddar annons
Vin till smördegssnurror
30 Sep, 2019

Vin till smördegssnurror

Vin till smördegssnurror är mousserande och gärna en prosecco om tillfället är mingligt, festligt. Vi har hittat en ärlig, bussig prosecco i ordinarie sortimentet.

Snabbt och gott! Servera på buffé, som drinktilltugg eller som "något litet" att knapra på. Gärna till ett glas bubbel som en prosecco. Okomplicerat är bäst!

Gå hit för fler recept på drinktilltugg och smårätter!

Prosecco Pizzolato (7870)

La Cantina Pizzolato, Prosecco Italien, 95 kr
Druvor: Glera
Fruktig och lätt blommig smak. Trevlig prosecco som fungerar utmärkt tillsammanas med vänner och snacks.
Betyg: 3

RECEPT | Smördegssnurror

16 stycken

1 ark fryst smördeg som tinat
0,5 dl riven ost
2 msk riven parmesan
lite finhackad persilja

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Kavla ut smördegsarket till ca 20x16 cm. Strö riven ost och riven parmesan över smördegen. Rulla ihop från kortsidan och skär i centimetertjocka skivor.

3. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och grädda 1 5-7 minuter så att de blir gyllenbruna.

4. Strö över lite persilja.

Recept och bild ur kokboken vi gillar just nu, "Vegofest med Slottsträdgården Ulriksdal". Här kan ni läsa recensionen.