Laddar annons
Bokrecension | Grytor - lättlagat till vardag & helg
10 Feb, 2021
Uppdaterad:
6 Sep, 2023

Bokrecension | Grytor - lättlagat till vardag & helg

Bokrecension Grytor - lättlagat till vardag & helg. Författaren Madeleine Landley är även en inspirerande matbloggare med tusentals följare och fotograf.

Grytor lättlagat till vardag & helg. Kanske är 'grytor' Madeleine Landleys paradgren, lika snabba att laga som den professionella författaren är påläst, kvick och effektiv. Författandet är dock bara en bisyssla för Madeleine som driver en av Sveriges största matbloggar, Landleys kök. Och det är inte konstigt att bloggen är så populär när Madeleine delar tips och trix i köket så frikostigt och generöst.

Konstaterar, kort och gott att jag vill laga alla recept i boken. Provade laxgrutan med röd curry och kokosmjölk, nästa middag var kycklinggryta och på tur är vegetariska 'Ogräsgryta med potatis och ätt'. Gillar speciellt indelningen i årstider - så lätt det är att följa årstiden med att välja 'rätt' råvaror i butik. Nu längtar vi bara efter att bjuda vänner och stora familjen på helgfest!
grytor-lattlagat-till-vardag-och-helg

BOKRECENSION | Grytor - lättlagat till vardag & helg
Förlag: Bokförlaget Semic
Författare: Madeleine Landley
Fotograf: Madeleine Landley, Magnus Skoglöf

ISBN:  Inbunden, 9789155268862 (2020-08-31)
Cirkapris: 180 kr

Betyg: 4 av 5

Motivering: Härliga, mumsiga middagar på bilder som gör att man vill laga - mat! Enkelt och smart för alla som vill att middagen ska vara serverad med korta puckar.

Fler bokrecensioner på Vinbanken.