Laddar annons
Bokrecension | Lättlagade bufféer för hela året med Maud Onnermark
14 Apr, 2019
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Bokrecension | Lättlagade bufféer för hela året med Maud Onnermark

Bokrecension. Vinbanken är förtjust! Lättlagade bufféer för hela året är den passande titeln på Maud Onnemarks nya kokbok.

Äntligen en kokbok som följer årets säsonger, som plockar upp rester ur frysen och för alla som gillar matlagning men inte vill lägga dygnets alla timmar på förberedelser. Bjud på kalas tillsammans med folkkära TV-kocken Maud Onnermarks lättlagade bufféer.

Festen kan börja

Att bjuda på kalas kräver som alla vet en hel del förberedelser och är något man mer än gärna lägger tid på. Förslag på goda, enkla och lättlagade rätter är dock alltid välkomna och för singelhushåll till och med ett måste. Men oavsett, när gästerna är på plats är det trevligt för värd och värdinna att hinna umgås. Att duka upp en buffé är ett bra förslag. Stämningen runt ett uppdukat buffébord är per automatik inbjudande, det är helt enkelt trivsamt för alla.

Godbitar ur Lättlagade bufféer för hela året

Vinbanken har fastnat för Påskbuffén som lika gärna passar kan passa vårfesten, den italienska buffén älskar vi året om och för Midsommar-, grill-, sopp-, Jul- som Nyårsfest är receptsamlingen som en skattkammare av handfasta, enkla recept att hämta inspiration från. Lägg till vegobuffé samt fest från frysen tips och receptsamlingen för årets fester är komplett.

Lättlagade bufféförslag med inspirerande bilder är den röda tråden i Maud Onnemarks nya kokbok. Recepten följer årets säsonger. Bjud in till mingel med tilltugg eller till mer matiga tillställningar och låt festen fortsätta hela året.

lattlagade-buffer-maud-onnermark-recension-vinbanken

BOKRECENSION | Lättlagade bufféer för hela året

Maud Onnermark och Bokförlaget Semic

Foto: Ulrika Pousette, Christina Uhlin och Carin Pålsson + Shutterstock
ISBN: 978-91-552-6612-7

Betyg: 4+ av 5

"Kokbok vi gärna behåller men också ger bort i present till mat- och festglada singlar, hårt arbetande personer eller barnfamiljer".