Laddar annons
20 Sep, 2010
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Privatflyg till världens mest exklusiva whisky

Vilken extraordinär inbjudan som landade i brevlådan häromdagen. För whiskyfans torde det vara som att kliva rakt ner i lejonkulan, häftigare än så här är svårt att tänka sig.

Symposion och Gordon & MacPhail erbjuder Sveriges whiskyvänner en unik chans att uppleva världens mest exklusiva whisky på plats i Skottland.
Följ med på en oförglömlig dagsresa till Benromach Distillery och till Gordon & MacPhails butik och skattkammare i Elgin. Du kommer att få whiskyupplevelser du aldrig glömmer. Du kommer att tas emot av Michael Urquhart och hela hans stab. Du kommer att få se platser du drömt om och prova whisky du nästan inte trodde fanns, med den magiska 70-åriga Mortlachen som ”Once in a lifetime” (en flaska kostar bortemot 130 000 kronor). Dessutom kommer du hem med ett nytt världs-rekord i whiskyprovning på hög höjd.
Vi flyger med Kullaflyg från Ängelholm/Helsingborgs flygplats tidigt på morgonen den 23 oktober och är hemma igen sent på kvällen samma dag.
Tack vare Symposions mångåriga samarbete med Gordon & MacPhail – världens främsta buteljerare av whiskyrariteter – kan vi erbjuda dig en öppen bakdörr till whiskyvärldens mest legendariska lagerhus. Under dagen får vi vara med om tre provningar och får bland att uppleva whisky från fem decennier, besöka Benromach Distillery, Gordon & MacPhails berömda lagerhus samt butiken på South Street i Elgin. Som deltagare på resan kommer du också att få en exklusiv specialbuteljering ur Gordon & MacPhails fantastiska sortiment.
Välkommen till en historisk ”flight”

Pris 6 995 kronor.
I priset ingår flyg t.o.r. Ängelholm/Aberdeen, transfers, samtliga
måltider, destilleribesök, guidningar och provningar samt en
exklusiv specialbuteljering för deltagarna.
Arrangörer: Symposion Vintage Club AB, Kullaflyg AB och
Big Travel. Big Travel står för resegaranti.
Bokning sker genom Big Travel, Halmstad – Marlene Lundgren,
telefon 035-21 26 10 eller på mail, [email protected].
Deltagarantalet är begränsat, resan genomförs vid 40 anmälda.

Symposion International AB • Telefon: 040-17 46 00 • Fax: 040-17 46 10 • Epost: [email protected] • www.symposion.nu