Laddar annons
Tack till Norrköping och Bomässan
13 Mar, 2017
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Tack till Norrköping och Bomässan

BOMÄSSAN. Vinbanken ställer ut i samband med Bomässan under våren 2017. Vi håller föredrag om vad man ska tänka på när man lagrar vin i bostaden. Samtidigt får vi ett gyllene tillfälle att träffa Vinbankens läsare.

Under helgen 11-12 mars var vi på plats i Norrköping och trots strålande vårväder kom många besökare till mässan. I Vinbankens monter var det full fart mest hela tiden och många ville tävla om hur många korkar som låg i lådan. Vinnarna fick var sitt 2-pack Riedelglas.

Resultat i Vinbankens tävling

Lördag 11 mars låg det 355 korkar i lådan och det var Kristian Kalén som kammade hem vinsten. Under söndagen, den 12 mars, dröjde det fram mot sen eftermiddag innan antalet satt där de skulle. 325 korkar låg då i lådan och det var Christoffer Kagen som vann de fina Riedelglasen specifikt utvalda för nya världen pinot noir.

Kristian Kalén kom och hämtade sin vinst på söndagen!

Tack till alla som besökte oss i montern och Ni som kom på föredrag. Ljudproblemen som dessvärre påverkade lördag förmiddags framträdande kunde som tur var åtgärdas och de andra föredragen avlöpte friktionsfritt och gick som på räls.

Kommande Bomässor som Vinbanken är med på: Växsjö 31 mars-2 april, Vetlanda 7-9 april och i Vänersborg 21-23 april. I Vetlanda kommer vi även hålla provning med Munskänkarna en av kvällarna under tema, lagra vin - moget kontra nyinköpt - är det någon skillnad i smak?

Christoffer Kågen kunde lämna mässan söndag eftermiddag med ett 2-pack, nya världen pinot noirglas från Riedel!