Laddar annons
Veckans femhundring - klunkvänliga balkongviner i blickfånget
7 Jun, 2024

Veckans femhundring - klunkvänliga balkongviner i blickfånget

Den här veckan har vi fokus på det okomplicerade, klunkvänliga och härligt friska i vinväg. Vi hittar fyra viner som direkt åker ner i korgen. 

Ibland så vill man inte tänka på vad man köper. Man vill inte stå där framför hyllan i en evighet och grubbla på vad man ska äta till middag och vad alla kommer tycka om vinvalet. Man vill bara ta några flaskor och stoppa ner dem i korgen helt enkelt. Och exakt det är temat den här veckan. Det är okomplicerade, sippvänliga, klunkvänliga vita balkongviner som bjuder på det där som vi alla älskar, nämligen en hög lätt-att-gilla-faktor. Det som gör Veckans femhundring den här veckan lite extra speciellt är att samtliga viner vi väljer den här veckan kommer i en lättare glasflaska, vilket innebär mindre miljöpåverkan. 

Detta är veckans femhundring

Veckans femhundring är artikelserien där vi kliver in på Systembolaget med 500 kronor på fickan och handlar viner som antingen finns i det fasta sortimentet eller i det tillfälliga sortimentet. Tanken är med andra ord att du som kliver in på ett systembolag ska kunna plocka fram artikeln och få relevanta vintips varje vecka, och det är vintips som inte kostar skjortan, utan vi kommer aldrig köpa viner som ihop kostar över 500 kronor. Ofta hamnar 3-5 viner i korgen och kostnaden brukar landa på mellan 400 och 500 kronor. 

Veckans femhundring - klunkvänliga balkongviner i blickfånget

Total kostnad denna vecka: 471 kronor