Laddar annons
Vin till den stora sommarfesten – tips på tre viner under 100 kronor
5 Jun, 2024

Vin till den stora sommarfesten – tips på tre viner under 100 kronor

Tips på vin till den stora sommarfesten där vi valt ut tre somriga viner som kostar under 100 kronor och som passar utmärkt när det vankas firande. 

När man ska arrangera en sommarfest eller annat firande så kan det ibland vara skönt att inhandla en lite större mängd vin som kanske inte kostar skjortan. Vi har därför tagit fram tre vintips till de stora festligheterna när du inte vill slösa hela din budget på vin.

Om du är ute efter champagne, dyra vita eller exklusiva roséviner så kan du sluta läsa direkt. Här kommer vi tipsa om prisvärda viner till de stora festligheterna. Det handlar om prisvärda vita viner, roséviner och bubbel. Och syftet är som sagt att hitta viner till den stora sommarfesten, som till exempel examensfirandet eller studentmottagningen. Det är inte alltid man vill lägga jättemycket pengar på vin inför festen, och man vill kanske inte enbart bjuda på boxvin heller. Därför har vi valt ut tre viner som kostar under 100 kronor flaskan och som vi anser kommer passa utmärkt när det vankas storfest. Och detta är viner som finns i ett stort antal butiker, så att du smidigt kan få tag på dem. Vi har dessutom valt ut alternativa viner om du skulle vilja ha dessa. 

Vinerna som passar till sommarfesten

  • Villa Wolf Grauburgunder
  • Ruida Domo Cava
  • Mulderbosch Rosé

Vin till den stora sommarfesten – tips på tre viner

Alternativa viner:
Pietra di Pinot Grigio
Leth Duett Riesling Gruner

Alternativa viner:
Castelmare Prosecco
Casteloro Prosecco

Alternativa viner:
Puy Cheri
Tommasi