Laddar annons
Bubbelkalender lucka 6 - POSE  Sparkling Brut BdB
29 Dec, 2023

Bubbelkalender lucka 6 - POSE Sparkling Brut BdB

Bakom lucka nummer 6 finner vi en Blanc-de-blanc för endast 79 kr. Detta bubbel är idealiskt som aperitif. Men framförallt är detta en riktig hit att kombinera med färska skaldjur!

Pose-banner

Ett vin som imponerar på både amatörer och finsmakare!

Den extraordinära smaken präglas av livliga bubblor och en uppfriskande doft av citrus, päron, honungsmelon, fläder och kryddor som fängslar dina sinnen. Smakupplevelsen är harmonisk och efterföljs av nyanser av citrus, päron, fläder och mineraler - en dryck som imponerar på såväl noviser som finsmakare.

POSE Sparkling Brut Blanc de Blanc är inte bara en fest för smaklökarna, utan också väldigt prisvärd med sitt överkomliga pris på endast 79 kr.

Vintips från Sveriges vinexperter

"Ett nytt bubbel från Italien för under fyra tjugolappar med ett modemedvetet namn som osökt för tankarna både till artisten Madonna och catwalken. ”Don't just stand there, let's get to it. Strike a pose, there's nothing to it”.

"Insidan är ungdomlig, okomplicerad tillika oopretto. Vinet visar upp smaker av gröna krusbär, äpplen med namnet Granny Smith, citruszest samt gråpäron och ett uns av vita blommor."

"TIPS!" - Jenny Asplund, Vinbörsen, September 2023