Jaume Serra cava Tulip Semi Seco-art-nr-71062Jaume Serra cava Tulip Semi Seco-art-nr-71062-mobil

Importör

En importör är en återförsäljare eller ensamåterförsäljare som har sin huvudman utanför Sveriges gränser. För att bli kommersiell importör av alkoholdryck måste man ansöka om ett godkännande som så kallad upplagshavare eller registrering som varumottagare hos Skatteverket via det Särskilda Skattekontoret i Ludvika.

Arvid Nordquist H.A.B.BibendumContemporary WinesEnjoy Wine & Spirits ABGiertz Vinimport ABHandpicked WinesHermansson & Co ABHjo GrosshandelIntermondi ABjanake wine group ABJohan Lidby Vinhandel ABNigabOenoforos och CarovinPhilipson SöderbergSigva ABSpring Wine & SpiritsThe Wine and Spirits Collective Sweden ABThe WineagencyVinia AbVinunic ABWard Wines ABWinemarket AB
Karin Ahlstrom Jensen -

Le Volte dell’Ornellaia – rött vin utöver

2015 var en årgång som alla vinmakare vill uppleva, åtminstone en gång under karriären säger Axel Heinz som är vinmakare på Ornellai. Det var en balanserad säsong med värme och soligt väder under sommaren och sedan svalt och torrt under skörden. Det är sällan vi hittar en så perfekt balans fortsätter Heinz som menar att de positiva förutsättningarna visar sig i en utmärkt årgång av Le Volte.