Laddar annons
5 vårviner du inte får missa
31 Mar, 2024

5 vårviner du inte får missa

Den här veckan tog jag mig ut på en av årets första springrunda utomhus. Med vita sneakers, lätta kläder och solen som sken i mitt bleka vinteransikte mötte jag våren. Solen värmde lite smått och jag hörde fågelkvitter, lattemorsorna som surrade om ekologiska klämmisar och cyklister som plingade hej vilt på gångtrafikanterna. Våren är äntligen här, tänkte jag.

När våren kommer känns det som om hela svenska befolkningen blir nykära. Städerna väcks till liv med pirr, planer och förväntan inför den varma säsongen. Alla ger sig ut på stan för att sitta på en uteservering i flera timmar och fånga upp alla soltimmar vi gått miste om under vintern. Därför har vi här våra 5 bästa tips på vårviner som du helt enkelt inte får missa. 

Då det är dags att slänga vinterkläderna, plocka fram solglasögonen och öppna upp balkongen eller gå till en park med en flaska vin i cykelkorgen vill vi på Vinbanken kickstarta vårfesten! Smarriga, kittlande och sprudlande är temat för vårens viner. Vi har samlat de absolut bästa 5 vinerna för att förgylla våren 2024.

Vårvinerna du inte får missa 2024

  • Arndorfer Gruner
  • Meinklang Prosa
  • Juhasz Euphoria
  • Vin de Soda
  • The Butcher Pinot Noir

5 vårviner du inte får missa