5 Sep, 2011

Bo på hotell gratis - dela dina intryck

Efter succén i första omgången bjuds tre nya Guests of Honor från tre olika länder månatligen på en gratis hotellvistelse någonstans i världen – minst ett år framöver.

Succé med hedersgäster resulterar i ettårsplan för gratis hotellvistelser. På resplanen för Zleeping Hotels Guest of Honor finns inom det närmsta året destinationer som Barcelona (Hotell Catalonia Park Putxet), London, Prag, New York, Berlin, Egypten/Marsa Alam, Rom, Paris, Dubrovnik och Madeira. Zleeping Hotels ingår i koncernen Braganza och Guest of Honor är ännu ett steg i företagets vision om att utvecklas tillsammans med sina gäster.

Lyckad första omgång av Guest of Honor gav ett års destinationsplan
Den 15 juli anlände Zleeping Hotels tre första Guests of Honor till Feliz Boutique Hotel på Mallorca. Tre vanliga européer fick vistelsen betald i utbyte mot att de delade med sig av sina upplevelser via bilder i sociala medier. Bland andra Naomi Rodriguez från Spanien och Steve Oneill från England fick alla uppleva en solig semesterweekend och rapporterade om vad de upplevde. Efter intresset kring Guest Of Honor och resultatet efter den lyckade första omgången är nu agendan för Guest of Honor satt för ett år framöver.

-Vi hade inte kunnat vara mer nöjda med intresset för Guest of Honor, och anmälningarna fortsätter att komma in efter den lyckade första omgången. Detta förstod vi snabbt är något att satsa vidare på, och nu har destinationer för Guest of Honor planerats in för de kommande tolv månaderna. Det här är vårt sätt att tacka våra gäster för att de hjälper oss utveckla vår verksamhet genom utvärderingar, recensioner och tips via sociala medier. Även som utnämnd Guest of Honor hjälper våra gäster oss att sprida information om destinationer, hotell och upplevelser när de publicerar uppdateringar via våra kanaler för sociala medier, säger Eva Karlsson, informationsansvarig på Zleeping Hotels.

En gratisvistelse i månaden på någon av 1.500 destinationer
Via facebooksidan Guest of Honor utses varje månad tre nya hedersgäster som erbjuds fri hotellogi under en weekend eller en vecka. I utbyte delar denne via sociala medier med sig av sin vistelse på någon av Zleeping Hotels över 30.000 hotell på mer än 1500 destinationer i över 120 länder. De utnämnda Guests of Honor delar med sig av sina upplevelser under vistelsen genom bilder med tillhörande text. Bilderna exponeras för läsaren att ta del av resenärens äventyr.

Heltäckande bokningstjänst och community
Zleeping Hotels är en ny aktör inom hotell och erbjuder en heltäckande bokningstjänst med kraftfull sökfunktion och integrerat community vari företaget är en del av kommunikationen kring resor, vistelser och upplevelser. En helhetslösning som saknar motstycke på webben.

Multiportalen inkluderar även den högkvalitativa recensionstjänsten ZleepAdvisor, där gästen måste ha ett bokningsnummer för att genomföra en recension. Tjänsten är den enda i sitt slag och resultatet blir garanterat autentisk information.