Corvina Enoteca delar ett av sina bästa recept. Pappardelle alla Capricciosa smakar så läckert och gott på plats i vinbaren att man vill laga rätten hemma.
Goda recept är för att dela. Restaurangerna Vinbanken besöker och recenserar har självfallet en eller flera specialiteter. Att laga husets paradrätt gör nog ingen bättre än restaurangen själv men för våra läsare, som är vin- och matälskare delar restaurangerna sina bästa recept. Hos Corvina Enoteca är husets specialare (en av), pappardelle alla capricciosa.
RECEPT | PAPPARDELLE ALLA CAPRICCIOSA
Recept för 4 personer:
400 gr pappardelle
80 gr kronärtskockskräm (mixa kronärtskockor, citron, vitlök, olivolja,
chili)
400 gr salsiccia
Gör så här
1. Koka pastan enligt anvisning.
2. Mixa ingredienser till krämen.
3. Blanda med pastan.
4. Stek salsiccian och låt allt koka ihop någon minut.