Laddar annons
God jul önskar Vinbanken!
24 Dec, 2022
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

God jul önskar Vinbanken!

Nu är äntligen högtiden här, den som vi håller så kär. Om du under 2022 lyckats hålla dig undan trubbel så kanske det i ditt paket finns ett fantastiskt fint bubbel. Vi på Vinbanken önskar alla kära läsare en riktigt god jul, och förhoppningsvis kommer du på sajten även i framtiden kunna ha kul.

Tveka inte att höra av er till oss på Vinbanken om ni har synpunkter eller önskemål kring innehållet på vår hemsida. För oss är det allra viktigaste att ständigt kunna förse er läsare och prenumeranter med relevanta tips, reportage, topplistor  och spännande mat- och vinkombinationer.

Vi strävar alltid efter att hålla en så hög nivå som möjligt, och alltid ha örat mot marken för att snappa upp de senaste trenderna och kunna tipsa om de allra bästa vinerna. Sedan strävar vi självklart alltid efter att kunna göra de djupgående reportagen om vinmakarna, producenterna, importörerna och varumärkena, för att på så sätt sätta vinerna i en större kontext och lyfta hantverket vin.

Vi kommer även framöver dela med oss av topplistor, recensioner, tips, reportage och mycket mer. Vi kommer fortsätta bevaka Systembolagets beställningssortiment och det tillfälliga sortimentet.

Hör gärna av dig på [email protected] med synpunkter eller önskemål om innehållet så återkopplar vi så fort som möjligt.

Vi på Vinbanken önskar er alla en fantastisk jul!