Laddar annons
8 Jun, 2010
Uppdaterad:
6 Sep, 2023

Hunger - bilder som fångar dagen


Mat, energi, miljö, klimat, konsumtion, sysselsättning - allt hänger ihop. Hur vi människor förhåller oss till dessa frågor är avgörande för hur samhället utvecklas. De utgör också temat för LRF och fotografen Jens Assurs utställning Hunger som visas för allmänheten på Kulturhuset i Stockholm.

I en serie om fem böcker som blivit färdigställda under våren skildrar Jens Assur och ett antal fristående skribenter några stora ödesfrågor som samhället står inför. Den femte och sista boken blev klar i veckan och hela Hungerprojektet ställs nu ut i sin helhet på Kulturhuset i Stockholm

– Genom våra handlingar, beslut, val och inköp är vi alla med och driver samhällsutvecklingen. Med Hunger vill vi skapa engagemang kring hur vi tillsammans, var och en som enskild individ, kan ta ansvar och bidra till att skapa ett hållbart samhälle, säger LRFs förbundsordförande Lars-Göran Pettersson.

Vernissagen hålls idag kl 16.00-18.00 och utställningen öppnas för allmänheten imorgon lördag, kl 11.00. Utställningen är öppen alla dagar i veckan utom måndagar till och med den 26 september.