Laddar annons
Veckans femhundring – en nylanserad Barolo dyker upp
2 Feb, 2024

Veckans femhundring – en nylanserad Barolo dyker upp

I veckans femhundring den här veckan gör vi något som vi inte gjort någon gång tidigare i den här artikelserien. Vi väljer att lägga en Barolo som vi hittar i tillfälligt sortiment för över 350 kronor i korgen. 

Veckans femhundring är artikelserien där vi handlar för maximalt 500 kronor varje vecka på Systembolaget. Vi väljer prisvärda och intressanta viner som vi anser är värda uppmärksamhet, och framförallt värda att drickas och uppskattas. I de flesta fall hamnar mellan tre och sex viner i korgen, och kostnaden för dessa totalt överstiger aldrig 500 kronor. Den här veckan är inget undantag, men vi kommer göra något som vi aldrig gjort förut. 

Veckans femhundring – en nylanserad Barolo dyker upp

Vi har under halvåret som artikelserien funnits aldrig stoppat ner ett vin som kostar över 350 kronor i korgen, men just i dag väljer vi att göra det. Vi har nämligen fått reda på att personlig favorit, en Barolo, just lanserats i det tillfälliga sortimentet denna fredag, och vi vill givetvis inte gå miste om chansen att få händerna på en av flaskorna. 

Total kostnad denna fredag: 491 kronor