Laddar annons
16 May, 2010
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Från vännerna i Åre om sommarsäsongen

Hej Allihop!
Nyhet för denna sommar/höst är att vi på Bustamons Fjällgård har öppna vandringar varje torsdag hela juli dvs 1, 8, 15 och 22 juli och 5, 19 augusti samt 2, 16 september om ni inte kommer upp i minimiantalet 8 personer.

Jag har precis avslutat en fantastisk vintersäsong och förbereder just nu vår andra barmarkssäsong i Åre på Buustamon, naturligtvis med stort fokus på vandring kring Åreskutan. Vi startar våra vandringsgrupper varje dag från 1 juli och håller på så länge vi kan, dock senast till oktober pga av båtturen med m/s Drottning Sophia. Vandra med guldkant, njut av goda måltider, fantastiska drycker, sköna sängar och en guide som ser till att ni får ut det allra allra bästa på denna tur! Vi önskar alla Varmt Välkomna!

Nyhet för denna sommar/höst är att vi har öppna vandringar varje torsdag hela juli dvs 1, 8, 15 och 22 juli och 5, 19 augusti samt 2, 16 september om ni inte kommer upp i minimiantalet 8 personer. Hoppas att få nöjet att se er som gästerhos oss i sommar/höst, Åreskutan blir bara vackrare och vackrare ju längre fram mot hösten vi kommer.

Med önskan om en lång skön sommar till er alla! // Lotta Florin

Buustamons Fjällgård har plats för 36 gäster i dubbelrum, 200 sittplatser i restaurangen, bokningsbara varma utomhusbad samt bränneribesök för 40 personer. Nu öppet året om för grupper från 8 personer. Våra hjärtan brinner för god mat och smakfulla drycker. I källaren har vi ett alldeles eget spritbränneri. Boka in ett besök i samband med er vistelse! Kontakta oss på [email protected] eller 0647-531 75