Laddar annons
God jul och gott nytt år önskar Vinbanken
23 Dec, 2021
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

God jul och gott nytt år önskar Vinbanken

Året har kommit till ändå, därför har det blivit dags att blad vända. Vi på Vinbanken har tagit fram lista på lista, här kommer därför en av årets sista.

Vinbanken önskar alla sina läsare god jul och gott nytt år, därför tänkte vi att du som läsare av oss lite julrim får.

Vinerna som lanseras kommer garanterat vara många, därför kan vi nästan ta för givet att hyllorna på Systembolaget kommer vara trånga. Trots att sommaren känns som väldigt långt bort, så kan vi garantera er att fler och fler viner kommer komma på import.

Snart är våren här och då vänds många blickar mot världen av rosé, en värld som långt ifrån är passé. De rosa vinerna blir bara fler och fler, något som gör att Vinbanken kommer skriva många artiklar till er.

Mat och vin

Mat och vin ihop är allt som oftast en fantastisk kombination, därför är det viktigt att du på Systembolaget väljer rätt sektion. Just mat och vin är något som vi på Vinbanken värnar väldigt mycket om, på vår hemsida kan du därför hitta ett fantastiskt recept på snittar med löjrom. Något som blivit allt mer populärt i matväg på sistone är takeaway, till det kan vi tipsa om ett torrt chardonnay.

När det kommer till populära viner så har vi sett att många i dag väljer bubbel, därför ska du läsa våra recensioner för att på Systembolaget inte hamna i beslutstrubbel. Om du väl står där och inte kan välja mellan pinot gris, pinot noir, nebbiolo och sangiovese, så kan du alltid vända dig till personalen och fråga om corvina veronese.

God jul och gott nytt år

På vår hemsida kommer du under det kommande året kunna läsa recension efter recension, allt för att du på Systembolaget ska undvika onödig irritation. När du går på semester så funderar du över vilken dryck du ska välja, vi på Vinbanken kommer därför tipsa om ett champagne som garanterat bra i hettan kommer sälja.

Efter sommaren kommer kylan åter, ett beaujolais noveau då kanske inte helt fel låter.

Vi på Vinbanken vill inte heller att du ska behöva fasta, därför kan du hos oss alltid hitta ett enkelt recept på pasta. En sak som är säker är att vinerna, maten, recepten, texterna och artiklarna kommer komma ut, därför önskar vi dig god jul och gott nytt år nu när året är slut.

Missa inte årets julöl