Laddar annons
25 Dec, 2015
Uppdaterad: 
6 Sep, 2023

Vinbanken önskar alla läsare en God Jul!

Tack för ett fantastiskt år 2015 och vi önskar våra följare en riktigt God Jul, Merry Christmas, Feliz Navidad, Frohe Weihnachten & Bonnes fêtes de fin d'année!

Vinbanken är en populär sida. Intresset för det vi skriver bara ökar och under 2015 har sidan haft över 2 miljoner sidvisningar. En anledning till att läsarna blir fler och mer intresserade är att oberoende journalistik efterfrågas och uppskattas. Att det finns över 20 000 drycker listade av Systembolaget talar för fortsatt intresse för Vinbanken som granskar, provar, recenserar och fångar upp guldkornen.

Marknaden för vin och andra drycker kan verka överväldigande och oöverskådlig för alla som bara vill hitta ett gott vin till helgen eller den bästa ölen, just nu. Det är en anledningarna till varför Vinbanken finns och vi som skriver brinner för att berätta, för så många intresserade läsare som möjligt!

Utan Vinbankens annonsörer finns inte hemsidan och vi hade inte heller kunnat publicera den stor mängd artiklar, tester, tips och krönikor. Vi hoppas att ni uppskattar Vinbankens annonsörer lika mycket som oss.

Vinbankens Julklapp går som tidigare år till WWF Tigerprojektet.

 

Sköna helgdagar och en riktigt God Jul!

önskar

Elke Jung, Anders Röttorp, Karin Ahlström Jensen, Daniel Retz, Cruz Liljegren, Thomaz Grehn och Johan Edström.

 

Läs här, WWFs Tigerprojekt.