Paul Mabray digital expert – Must-Fermenting Ideas 2019
Paul Mabray är vinälskare, marknadsförare och digital expert med över 20 års yrkeserfarenhet. Mabray vill ta vinbranschen in i den digitala världen, som han menar hör till framtiden.
Under denna flik finns information för er som vill lära och veta mer om vin. Som hur man provar vin på ett korrekt och bästa sätt, om glas och tillbehör eller vinlagring och mycket mer.
Det finns två underkategorier, Vinskola med Vinbanken och Vinkunskap med Munskänkarna som sitter på ett gediget utbildningsmaterial och är representerade över hela landet. Att lära mer om smak och att prova vin gör man bäst i verkliga livet, på riktigt, och tillsammans med andra. Vinbanken har inga egna kurser så vår självklara rekommendationen är att bli medlem o Munskänkarna.
Paul Mabray är vinälskare, marknadsförare och digital expert med över 20 års yrkeserfarenhet. Mabray vill ta vinbranschen in i den digitala världen, som han menar hör till framtiden.
Gaia Gaja höll ett informativt föredrag om hur hon och familjen bedriver arbetet i vingårdarna.
Felicity Carter lyfte en intressant genusfråga om framtidens konsumenter. Vilka viner branschen tror att kvinnor respektive män väljer och andra frågor som måste uppmärksammas mer.
Dirceu Vianna Junior, MW (master of wine), höll en uppskattad vinprovning på MUST - Fermenting Ideas 2019. För övrigt den enda provningen på den tre dagar långa vinmässan.
Finns ett sant sätt att göra vin på eller existerar motsatsen. Michel Jamais reder ut begreppen.
CHAMPAGNEGLAS. Champagne, drycken som direkt leder tankarna till glitter, glamour och fest! Men vilka glas ska man ha och hur diskar man glasen bäst.
MUST - Fermenting Ideas Wine Summit 2019 med Simon J Woolf, engelsk vin- och dryckesskribent och specialist på orangea viner.
MUST - Fermenting Ideas 2019. Lenz M. Moser är Österrikare och född in i vinbranschen. Lenz M. Moser kan vin men han är också skicklig affärsman.